Snettisham, Norfolk

About This Project

Here at this lovely coastal property in Snettisham, Norfolk we have created an extra bedroom and utility room.

To achieve this we broke through the rear elevation of the property and created a hallway to the new bedroom. Within the bedroom we’ve incorporated a set of French doors which lead out to a new patio area at the rear of the property. The bedroom also includes a new en-suite bathroom, incorporating a beautiful walk-in shower and a bath.

Our clients wanted more open-plan living space so we removed the original small utility room and toilet, whilst taking out the dividing wall between the lounge and kitchen, this included removing the existing fireplace and chimney. We created a new, much larger utility room interlinking the house to the garage. We installed a new kitchen, with a central island to create a feeling of more space, whilst also installing a new log burner – perfect for those winter nights.

Our clients were overjoyed at the end result and we hope they enjoy their new home as much as we did working on it.

Before

Our work

Category
Domestic