Burnham Deepdale, Norfolk

About This Project

Here along the beautiful North Norfolk Coast, we were asked to extend this lovely family holiday retreat.

To begin with we disassembled the existing conservatory & installed new windows throughout the property. Despite the intermittent weather we then began the groundworks for the new orangery extension. With two large roof lanterns installed into the flat roof construction our clients have benefitted from a huge amount of natural light entering an area that is sure to become a family hub. With added benefit of a log burner to keep temperatures sufficient for a cosy home during the winter months.

We have installed new bifold doors to allow extra light to flow in through the rear of the property, whilst also carrying out internal demolition to create a light and open living space. We divided the lounge area into two whilst also creating a “snug” area within the home complete with sliding partition doors.

We think it looks absolutely fantastic – what a great retreat for long summer days!

Before

Our work

Category
Domestic