About This Project

Working in partnership with The West Norfolk Community Transport Project we were asked to re-design and refurbish their new premises in King’s Lynn, Norfolk.

The project included the demolition and removal of the existing offices in their newly purchased building.

Then, working closely to architectural plans and building regulations drawings we created their new offices from nothing more than a bare shell. Over on the other side of the building we installed a brand new vehicle workshop for their ever-growing fleet.

While we got to work on the main aspect of the project internally, we also made improvements to the outside of the building.

These improvements included removing the vast amount of vegetation that had engulfed the access to the side and rear of the building and securing the area with new fencing and a new concrete pathway to provide safe access.

A wash down area was created so all the vehicles can be cleaned with ease.

Within the empty shell, we set to work on constructing the large main office with three smaller ones adjacent, along with the newly refurbished reception area.

Once the rooms had taken shape all the ‘behind the scenes work’ started including the installation of a new fire alarm system, power points, lighting and data points.

We also installed new air-conditioning units to each office area, including the reception area before the decoration took place, including new blinds and new carpet tiles throughout.

In the vehicle workshop we created a new restroom for the drivers. This included decoration and new barrier matting to the floor area. We refurbished the ‘work-mans’ toilet into a full DDA compliant toilet, complete with slip resistant safety flooring.

To complete the workshop side, all new heating and lighting was installed along with a freshly painted floorcovering.

Date
Category
Commercial